بدترین فیلم های كامیك بوكی تاریخ سینما!

بدترین  فیلم های كامیك بوكی تاریخ سینما!

این مقاله نیز پس از مدتها آپدیت شد!

این شما و این بدترین فیلم هایی كه تا به حال بر اساس كمیك بوك های ابرقهرمانی ساخته شده اند...!

  

20- کیک – اَس 2 (2013)

 کیک – اس 2 (2012)

کارگردان: جف وادلو

قسمت اول فیلم "کیک – اس" یکی از غیر منتظره ترین فیلمهای ساخته شده در سال 2010 بود که با فرم روایت عجیب اش، توانست یکی از موفق ترین فیلمهای سال لقب بگیرد. در این فیلم ما با قهرمان هایی مواجه بودیم که همانند بسیار از داستانهای اَبرقهرمانی، لباسی مخصوص به تن می کردند و به مبارزه با جرم و جنایت می پرداختند. این فیلم فوق العاده بود و از بهترین های تاریخ اقتباس های کمیک بوکی به شمار می آید. اما قسمت دوم در تکرار کردن ترکیب منحصر به فرد قسمت اول از خشونت و طنز کم می آورد. مشکل اصلی "کیک – اس 2" این است که کلی شخصیت دارد ولی وقت کافی برای پرداختن به آنها صرف نمیکند. در نتیجه آش شله قلمکاری شده است که طعم گیج کننده ای برای مخاطب دارد! شاید بهترین بخش این فیلم حضور اسطوره ای به نام «جیم کری» در آن باشد که آنهم خیلی خیلی کم است.

 

19- کلاغ: شهر فرشتگان (1996)

کلاغ: شهر فرشتگان (1996)

کارگردان: تیم پوپ

«كلاغ» (The Crow) شخصیتی است از ناشری مستقل كه قبلا در این مقاله درباره اش توضیح داده شده است. سال 1994 فیلم بسیار خوب  و معروفی با شركت پسر «بروس لی» فقید (به نام «براندون لی») ساخته شد. سال 1996 قسمت دوم این فیلم تحت عنوان The Crow: City of Angels ساخته شد که به هیچ وجه نتونست موفقیت قسمت اول رو تکرار کنه. این فیلم با فیلمنامه ای شلخته جلوی دوربین رفت که بیشترین ضربه را بهش زد (جالبه که فیلمنامه نویس اش آقای «دیوید اس. گویر» است که حتما نامش به گوشتون خورده و فیلم افتضاحی به نام "بلید 3" را تحویل ما داده که تو همین لیست قراره به چشمتون بخوره!). ضمناً، امتیاز این فیلم در سایت راتن تومیتوز ، 12 از 100 است!

  

18- "جونا هِكس" (2010)

جونا هكس

كارگردان: جیمی هیوارد

واقعا كدوم عقل كلی تو شركت "وارنر" بود كه به سرش زد از روی یكی از بی ربط ترین شخصیت های دی سی فیلم اختصاصی بسازه؟ البته «جونا هكس» (با بازی خوب «جاش برولین») پتانسیل آن را داشت كه لااقل یك فیلم جمع و جور ازش ساخته بشه ولی جر و بحث هایی كه فیلمنامه نویسان فیلم با استودیو پیدا كردند (كه منجر به  فیلمبرداری مجدد بسیاری از سكانس ها شد) سبب گردید تا این فیلم كلیشه ای  با بودجه ای نزدیك به 50 میلیون دلار ساخته شود ولی  تنها 10 میلیون دلار در سرتاسر جهان فروش كند! راستی ، «مگان فاكس» هم در فیلم هست و همان طور كه انتظار میرود نقشش را به بد ترین شكل ممكن بازی میكند!    

  

17- بارب وایِر (1996)

بارب وایر (Barb Wire)

کارگردان: دیوید هوگان

"بارب وایر" یکی از بدترین فیلم های کمیک بوکی تاریخه که از یکی از بهترین اثار کلاسیک تاریخ سینما یعنی "کازابلانکا" الهام گرفته است!!! ("بارب وایر" از روی سری کمیک بوکی به همین نام که توسط شرکت "دارک هورس" در اواسط دهه 90 میلادی منتشر شد اقتباس شد) . در این فیلم خانم «پاملا اندرسون» با آن برجستگی های فیزیکی چشمگیر (!!) خودش نقش یک صاحب کافه در جنگ داخلی آمریکا را بازی میکند که البته یک مزدور و جایزه بگیر هم هست. این فیلم میتونست fun باشه و سرگرم کننده ولی پاملا اندرسون نه تنها نمیتونه بازی کنه بلکه بلد نیست دیالوگ های خودش رو هم با حداقل بار دراماتیک بگه! "بارب وایر" نامزد بدترین فیلم سال هم شد.

  

16- "بِلید: تَثلیث" (2004)

بلید 3

كارگردان: دیوید اس. گویر

"بلید" از آن دسته فیلم هایی بود كه بار دیگر نام آثار كمیك بوكی را در آستانه قرن بیست و یكم بر سر زبان ها انداخت. "بلید 2" هم اثری خوش ساخت و دیدنی از كارگردانی مستعد به نام «گی‌یرمو دل تورو» از كار درآمد. از اين رو،  امیدهای فراوانی  وجود داشت تا قسمت سوم هم اثری شایسته باشد ولی اینطور نشد. بخش عمده شكست "بلید: تثلیث" را باید گردن  كارگردانش یعنی آقای «دیوید اس. گویر» انداخت. او كه كاملا به عنوان یك فیلمنامه نویس شناخته میشود و فیلنامه آثاری همچون "مرد پولادین" را نوشته و با «نولان» در سه گانه بتمن همكاری كرده، ناگهان توسط استودیو استخدام شد تا فیلم را كارگردانی كند ولی آنچنان گندی زد كه بعید است تا پایان عمر هوس كارگردانی به سرش بزند! "بلید: تثلیث" چیزی نیست جز ملغمه ای از صحنه های اكشن بی سر و ته

  

15- سوپرگِرل (1984)

سوپرگِرل (1984)

کارگردان: جین نات وارک

پس از موفقیت فیلم های اولیه سوپرمن با شرکت زنده یاد «کریستوفر ریو»، وارنر به سرش زد یک فیلم انشعابی (اسپین آف) هم براساس شخصیت «سوپرگرل» بسازه. در فیلم شاهد هستیم که «کارا زور-ال» به زمین میاد تا یک منبع انرژی مفقوده کریپتونی را پیدا کنه و در نهایت با نام Linda Lee در یک دبیرستان ثبت نام و با جادوگری خبیث هم نبرد میکنه. نقدهای نوشته شده برای این فیلم به شدت منفی بود به طوری که امتیاز آن در سایت راتن تومیتوز، 10 از 100 است! افکت های لوس و پیش و پا افتاده، شوخی های بی مزه، شخصیت پردازی های غلط به همراه انتخاب اشتباه بازیگران نقش اصلی باعث شد تا همه این فیلم را بکوبند! ضمنا لازم به ذکر است که "سوپرگرل" کاندید دریافت تمشک طلایی در رشته بدترین نقش آفرینی های سال نیز شد! 

  

14- «گرین لَنترن» (2011)

گرین لنترن

كارگردان: مارتین كمبل

«مارتین كَمبل» را به عنوان كارگردانی كاركشته در ژانر اكشن میشناسند، كسی كه شاید شاهكار نسازد ولی حد اقل فیلم هایش هرگز كسل كننده نیست. اما متاسفانه "گرین لنترن" نشان داد  كه قادر است از این نوع فیلم ها هم بسازد! البته مشكل اصلی از فیلمنامه و شخصیت پردازی كاركتر اصلی است. به عبارتی دیگر، «هل جوردن» نه انگیزه های درست و حسابی برای قهرمان شدن دارد و نه نحوه تبدیل شدنش به یك قهرمان جالب یا توجیه پذیر است. شخصيتهای خبیث هم كه بود و نبودشان در فیلم چندان فرقی نمیكند. دختری هم كه هال جوردن عاشقش است كاملاً خنثی و بی اثر است. بنابراین ما با قهرمانی روبرو هستیم كه  نه تنها هیچ ارتبطی نمیتوان باهاش برقرار كرد بلكه  كسی پشيزي  به سرنوشت او و اطرافیانش اهمیت نمیدهد!

  

13- بتمن علیه سوپرمن: طلوع عدالت (2016)

بتمن علیه سوپرمن: طلوع عدالت (2016)

کارگردان: زک اسنایدر

"بتمن علیه سوپرمن" یک فیلم ناامیدکننده است. فیلمی که برای مدت‌ها همگان را در انتظار گذاشت به امید اینکه یک اثر فاخر را از دو ابرقهرمان دی‌سی ببینند اما در نهایت چیزی بیشتر از یک احمقانه‌ی سه ساعته نصیبشان نشد. فیلمی شلخته که با هدفی بی‌ارزش شروع خواهد شد، بدون هیچگونه وحدت رویه جلو می‌رود و احمقانه به پایان می‌رسد. داستان فیلم حول محور تقابل «بتمن» و «سوپرمن» می‌چرخد و در همان ابتدای کار بهانه‌ای برای متنفر شدن بتمن از سوپرمن را تحویل مخاطب می‌دهد که دو ساعت و نیم بعد این بهانه به یک نبرد ۸ دقیقه‌ایِ ناامید کننده ختم شده و پس از آن شخصیت‌های داستان تصمیم می‌گیرند که اختلافات را کنار بگذارند صرفا به این دلیل که نام مادرانشان مشترک است؛ به همین سادگی! بدترین قسمت قضیه این است که مخاطب برای رسیدن به این لحظه مضحک باید دو ساعت و نیم بخش‌های به مراتب مضحک‌تر را تحمل کند! فیلم مسائل بی مربوطی را پیش می‌کشد. از جلسه روزنامه‌نگاری یک عده خبرنگار گرفته تا بحث‌های هنری و فلسفی پوچ و دیالوگ‌های اضافی و بی محتوایی که قرار بود کوبنده و ماندگار شوند ولی به هیچ وجه اینطور نبودند و مخاطب مجبور است که این لحظات اسفناک را تحمل کند تا به لحظات پایانی فیلم برسد و ناامیدی را لمس کند! لحظاتی که جز جلوه‌های ویژه هیچ چیز دیگری در چنته ندارد. این فیلم آنچنان گندی به دنیای موسوم به "دنیای سینمایی دی سی" (DCEU) زد که وارنر تا مدتها نمیتونست کمر راست کنه! (هواداران دی سی را نیز در حسرت دیدن یک دنیای سینمایی مرتبط به هم باقی گذاشت). همه اش هم تقصیر کارگردانی متوهم به نام «زک اسنایدر» است....

 

12- ققنوس سیاه (Dark Phoenix)

ققنوس سیاه 2019

كارگردان: سایمون کینبرگ

وقتی فاکس به سیم آخر میزند! درست بعد از شکست فیلم متوسط مردان ایکس آپوکالیپس شایعاتی به گوش رسید که فیلم بعدی این فرنچایز تحت عنوان "ققنوس سیاه" ساخته خواهد شد. حرکتی عجیب از سوی فاکس و از آن عحیب تر انتخاب آقای «سایمون کینبرگ» به عنوان کارگردان فیلم! داستان فیلم مثل فیلم ضعیف “مردان ایکس ۳: آخرین ایستادگی" قرار بود بر محور دارک فونیکس باشد اما با این تفاوت که نویسنده و کارگردان این بار از اشتباهات خودش در آخرین ایستادگی قرار بود درس گرفته باشد و در این فیلم به طور کامل به قضیهٔ فونیکس سیاه که از برترین داستان های کمیک های تاریخ مارول است اقتباسی وفادار ارائه کند. اما نتیجه چه شد؟ فیلمی اعصاب خرد کن با نویسندگی و کارگردانی بسیار ضعیف از سوی کینبرگ که باعث شد تمام خاطرات خوب گذشته از این فرنچایز دوستداشتنی از بین رود. بازیگرانی توانا که بدترین پرفورمنس خود را به نمایش می گذارند و سوفی ترنری که نشان میدهد هنوز همان تم بازیگری متوسط خود در بازی تاج تخت را حفظ کرده است و پیشرفتی در کارش وجود ندارد. تازه تمام این اتفاقات و فاجعه ها به کنار اوضاع فیلم حتی بعد از ریشوت های سنگین فیلم بهتر نشد. (قبل از ریشوت هم افتضاح بوده این مقاله رو بخونید) درسته بدترین فیلم مردان ایکس همین "ققنوس سیاه" است که حتی روی "سرگذشت مردان ایكس: وُلورین" و "مردان ایکس ۳: آخرین ایستادگی" را هم سفید کرده. شاید تنها نکته مثبت این فیلم موسیقی زیبای آقای هنس زیمر باشد

 

11- "گوست رایدر: شبح انتقام" (2011)

گوست رایدر: شبح انتقام

كارگردانان: مرك نولدیل، برایان تایلور

قسمت اول فیلم "گوست رایدر" اثر متوسط رو به پایین بود كه لااقل برخی لحظات fun داشت ولی قسمت دومش هیچ نكته درخشانی ندارد. واقعا جای تعجب داره كه با وجود كارگردانانی مثل «مرك نولدیل» و «برایان تایلور» كه سابقه ساخت آثار مهيجي در ژانر اكشن دارند اما این فیلم حتی صحنه های اكشن بدرد بخور و تماشایی هم ندارد. داستان هم آنقدر بد و كلیشه ای است كه انگار سازندگان فیلم اصلا فیلمنامه ای نداشته اند! «نیكولاس كیج» انگار حالا حالا ها باید در حسرت حضور در یك نقش كمیك بوكی درست و حسابی باقی بماند!

  

10- جاستیس لیگ (2017)

جاستیس لیگ (2017)

کارگردان: زک اسنایدر

"جاستیس لیگ" اونقدر با بحران و حاشیه همراه بود که قبل از اکران خیلی ها میدونستند شکست میخوره. وارنر اونقدر از نسخه ساخته شده توسط زک اسنایدر شاکی بود که از «جاس ویدون» (کارگردان اونجرز 1 و 2) خواست تا خیلی از صحنه های فیلم رو دوباره بسازه. در نتیجه اثری مشوش نصیب هواداران شد که آدم را به یاد جگر زلیخا می اندازه! به همین دلیل خیلی ها میگن BvS از این فیلم بهتر بود چون لااقل آدم رو مشتاق میکرد که مثلا ببینه دارک ساید میاد یا نه ، یا سوپرمن چطور زنده میشه ، یا مادرباکس ها چطور میفتن دست آدم بد داستان، یا قدرتشون چیه، یا اینکه چطور جاستیس لیگ تیم آپ میکنن و ... ولی جاستیس لیگ جوریه که آخرش آدم اصلا دوست نداره قسمت دوم رو ببینه . چون چیزی نیست که بهش دلمون خوش باشه! شخصیت های فیلم همشون یا بد هستند یا متوسط. و در نهایت اینکه این فیلم کاملا فیلم زک اسنایدره. با همون رنگ و روی بی رمق و افسرده کننده.

   

9- "اِلِكترا" (2005)

الكترا

كارگردان: راب بومن

"دردویل" (Daredevil) از ان دسته فیلم هایی بود كه انتظارات را برآورده نكرد پس جای تعجب دارد كه فاكس چرا حاضر شد یك فیلم انشعابی (spin-off) از روی آن بسازد. در حقیقت اگر نقش آفرینی خوب  خانم  «جنیفر گارنر» در نقش شخصیت اصلی  را كنار بگذاریم ، بقیه این فیلم چیزی نیست جز يك مشت مزخرفات بيمعني! (هیچ وقت فكر نمیكردم فیلمی نینجا داشته باشد و اینقدر كسالت آور باشد!) سكانس های اكشن بد طراحی شده  به همراه داستانی پر از حفره و جلوه های ویژه  توخالی موجب پدید آمدن  اثری فاجعه آمیز شده اند كه دیدنش هرگز توصیه نمیشود (حتی به مخاطبینی كه همچنان در حسرت دیدن یك فیلم كیمك بوكی با شركت یك ابرقهرمان مونث میسوزند).

 

 8- لاک پشت های نینجا (2014)

کارگردان: جاناتان لیبسمن

همه چیز این فیلم در حد پایین است. از بازی ها گرفته تا فیلمنامه ،  صحنه ای اكشن و جلوه های ویژه. همه جا رد پای نحس «مایكل بِی» به چشم میخورد و به همین دلیل شاهد فیلمی هستیم كه جلوه های ویژه غلو آمیز در آن حرف اول را میزنند و تعاملات بین شخصیت ها و تمركز روي داستان به حاشیه رانده شده. ضمنا طبق معمول با صحنه های اكشنی روبرو هستیم كه به سرعت از جلوی چشم ما عبور میكنند ولی هیچ جایی را در ذهنمان اشغال نمیكنند و ماندگار نیستند. ما با فیلمی طرفیم كه فیلمنامه اش احمقانه است، «شِرِدر» اش به طرز احمقانه ای شبیه به یه روبات «ترنسفرمرز» هستش، هیچ تعامل يا dynamic درست درمونی بین لاك پشت های نینجا نیست، هیچ صحنه به یاد ماندنی نداره، شوخی هاش سطحیه و ... بازم بگم؟ واقعا دلیل ساخته شدن این فیلم را نمیدونم. ... آهان .. چرا میدونم! پول! آره ... به قول «محمد اصفهانی» واسه پوله .. واسه پوله!

  

7- جوخه خودکشی (2016)

 جوخه خودکشی (2016)

کارگردان: دیوید آیر

پس از ناکامی فیلم "بتمن علیه سوپرمن : طلوع عدالت" ، هواداران انتظار داشتند که "جوخه خودکشی" با توجه به داستان و سبک متمایزش ( همکاری و تیم آپ چند شرور معروف کمیک ها برای یک هدف مشترک ) متفاوت و سرگرم کننده باشد اما سر انجام هنگامی که جوخه خودکشی بر روی پرده سینما آمد علی رغم فروش نسبتا زیادی که داشت اما باب میل بینندگان و هواداران و منتقدین نبود ! در حقیقت شاهد فیلمنامه ای غیر منسجم که مسائل بیهوده زیادی در آن وجود داشت ( نظیر فلش بک های زجر آور و بی تاثیر) بودیم. این فیلم فاقد هرگونه داستانک مجذوب کننده است! کارگردان واقعا کاراکترها را دست کم گرفته و به آنها کم محلی میکند. برخلاف تصورات حتی نقش آفرینی ها هم چنان حرفی برای گفتن نداشتند و غیر از «جرد لتو» ( جوکری که بیشتر صحنه هایش حذف شد... ) و «مارگو رابی»، عملکرد باقی بازیگران مناسب نبود! و البته ویلن این فیلم رفت در صدر لیست بدترین خبیث های فیلم های کمیک بوکی!

  

6- "اِستیل" (1997)

استیل

كارگردان: كنت جانسون

Steel فیلمی بود بر اساس یكی از شخصیت های گمنام دی سی كه قطعا فقط چند دقیقه اولش را میشود تحمل كرد، یعنی تا لحظه ای كه «شكیل اونیل» دهانش را باز میكند و دیالوگی را بر زبان می آورد! (الان لابد از خودتون میپرسید : شكیل اونیل؟ همون بسكتبالیسته؟ منم میگم: بدبختانه بله!)  البته كنت جانسون كارگردان بدی نیست و كارنامه درخشانی در تلویزیون دارد ولی باید ازش پرسید كه آخر چرا از كسی مثل شكیل اونیل استفاده كرده است. اونیل هیچ استعدادی در بازیگری ندارد و حتی از پس نقش جسد «فرانكشتاین» هم بر نمی آید چه برسه به یه ابرقهرمان كمیك بوكی ! به جز آن خانمی كه تو فیلم روی ولچر نشسته،  دیگر بازیگران فیلم هم عملكرد مشابه ای دارند ...

  

5- سوپرمن ۴: در جستجوی صلح (1987)

 سوپرمن ۴: در جستجوی صلح (1987)

کارگردان: سیدنی جی. فیوری

Superman IV: The Quest for Peace عنوان چهارمین قسمت از سری فیلم‌های سوپرمن می‌باشد که  در سال ۱۹۸۷ میلادی اکران عمومی شد. این فیلم که با بودجه بسیار پائین نسبت به قسمت‌های گذشته ساخته شد (هفده میلیون دلار) در گیشه تنها پانزده میلیون دلار فروش کرد و با فروش نازل و نقدهای منفی بسیار، پرونده سری فیلم‌های سوپرمن را تا سالها بست. منتقدین و هواداران از افکت های ویژه سطح پایین و ناهماهنگ، حفره های داستانی ، خط داستانی احمقانه و ... انتقادات شدیدی کردند. کلاً  خیلی ها هستند که "سوپرمن 4" را یکی بدترین فیلم های تاریخ سینما میدانند! (شاید تنها نکته مثبت در آن حضور «کریستوفر ریو» به عنوان یکی از برترین بازیگران تاریخ نقش های کمیک بوکی باشد). و واقعا چقدر حیف شد چون سری فیلم های اولیه سوپرمن و به ویژه "سوپرمن 1 و 2" شاهکارهایی بودند که باعث شدند اقتباس های سینمایی از روی ابرقهرمانان کمیک بوکی رونق پیدا کنند.

 

4- "اسپریت" (2008)

اسپریت

كارگردان: فرانك میلر

جناب «فرانك میلر» نویسنده و طراحی است كه در میان هواداران كمیك طرفداران دو آتیشه زیاد دارد (البته من جزو این افراد نیستم). او در ضمن در عرصه سینما هم به نوعی دستی بر آتش دارد و گهگاهی به كارگردانانی كه آثارش را مورد اقتباس سینمایی قرار داده اند، مشاوره داده است. شايد به همین خاطر شاید ایشان وسوسه شد و یكروز صبح پس از بیدار شدن به خودش گفت: چرا خودم كارگردانی نكنم؟ مگه من چي ام از بقيه كمتره؟! بدین ترتیب دست گذاشت روی "اسپریت" (The Spirit)؛ كمیكی كه همگان خالقش یعنی «ویل آیسنر» را یكی از بزرگترین  و خلاق ترین نوابغ تاریخ كمیك میدانند. خوب، حالا نتیجه چی شد؟ فاجعه! به طوری كه انگار هر دقیقه از فیلم به اندازه یك قرن طول میكشد! واقعا هر كدام از پانل های كمیك های اسپریت كه در دهه 40 میلادی چاپ شدند در مقایسه با كل فیلم میلر از خلاقیت بیشتری برخوردار هستند. اگر برای شعور و وقت خود ارزش قایل هستید هرگز این فیلم را نبینید!

  

3- "زن گربه ای" (2004)

فیلم catwoman

كارگردان: پیتوف

پس از نقش آفرینی نمادین و خاطره انگیز «میشل فایفر» در نقش «زن گربه ای» در فیلم "بازگشت بتمن" وارنر در صدد بود تا هر طور شده یك فیلم اختصاصی از روی زن گربه ای بسازد تا اینكه «هالی بری» اسكار گرفته پا پیش گذاشت  و وارنر را مجاب كرد تا بلاخره این فیلم را بسازد. اما نقش آفرینی بری در این فیلم یك فاجعه به تمام معنا بود (بیخود نیست كه بری به خاطر این فیلم برنده تمشك زرين  بدترین بازیگر سال شد!). اما اشتباه بزرگتر وارنر این بود كه یك متخصص ساخت جلوه های ویژه به نام «پیتوف» را كه هیچ سابقه یا استعدادی در كارگردانی نداشت را به عنوان كارگردان فیلم برگزید. در نتیجه، اثری از هم گسیخته ساخته شد كه حتی جلوه های ویژه سرگرم كننده هم نداشت! (در واقع جلوه های ویژه  نبرد پایانی فیلم  از گرافیك بازی های Playstation 2 هم پایین تر است!!!) خانم «شارون استون» هم احتمالاً تا ابد به عنوان ايفاگر نقش بدترين شرور تاريخ فيلم هاي كميك بوكي شناخته خواهد شد. اصلا ولش كن ...هر چی كمتر درباره "زن گربه ای"  گفته شود بهتر است ...

  

2- چهار شگفت انگیز (2015)

کارگردان: جاش ترانک

پس از دو فیلم نا امید کننده ولی قابل تحمل از "چهار شگفت انگیز" ، از ریبوت آن در سال 2015 توقعاتی بالایی میرفت. فاكس رویش حساب ویژه ای باز كرده بود و میخواست آغازگر فرنچایز جدید برایش باشد . ضمن اینكه فاكس در سر رویای داشتن یك یونیورس سینمایی مشترك با مردان ایكس داشت (چیزی مشابه با دنیای سینمایی مارول) ! تا اینكه تریلر اول فیلم منتشر شد و استقبال گرمی هم از آن به عمل آمد ولی بعد خبرهای بدی درباره دعواهای كارگردان با فاكس به بیرون درز كرد. تا اینكه این فیلم بلاخره منتشر شد و با سر به زمین خورد (هم در گیشه و هم نزد منتقدین) . این فیلم به قول معروف از بیخ و بن مشكل دارد و هوادرانی كه میخواستند پس از سالها انتظار یك فیلم درست درمون از اولین خانواده مارول ببینند را حسابی نا امید كرد. به شما توصيه ميكنیم حتي به پوستر اين فيلم هم نگاه نكنيد زیرا وقت تلف كردن است! بعد از این افتضاح بود که هواداران مارول دست به دعا برداشتند که رایت سینمایی شخصیت های چهار شگفت انگیز به خود مارول برگرده! (دعایی که بالاخره پس از خریده شدن فاکس به دست دیزنی مستجاب شد!).

 

1- "بتمن و رابین" (1997)

بتمن و رابین

كارگردان: جوئل شوماخر

با وجود آنكه در دهه 90 میلادی «تیم برتون» فیلم های بتمن را با درون مايه اي سياه و تفكر برانگیز همراه ساخته بود اما پس از او «جوئل شوماخر» مسیر دیگری را برگزید و به سمت لوس بازی (camp) رفت. اوج این لوس بازي را در فیلم "بتمن و رابین" شاهد هستیم؛ فیلمی با  فیلمنامه ای بچه گانه، شوخی های بی مزه، ابرشرورانی كلیشه ای ، مبارزاتی  خنده دار و بازی های مضحك (جورج كلونی انگار نقش «بروس وین/بتمن» را وقتی داشته چرت میزده بازی كرده! «اليشیا سیلوستر استون» و «اما تورمن» به ترتیب در نقش «باربارا گوردون» و «پویزن آیوی» هولناك هستند! در واقع، فقط «آرنولد شوارتزنگر» بوده كه انگار میدونسته قراره تو چه سیركی بازی كنه چون مشخصه داره عمداً مسخره بازی درمیاره!!!)

"بتمن و رابين"  آنقدر بد بود و آنچنان شكستی خورد  كه تا سالها هالیوود حاضر نبود سراغ  پروژه های كمیك بوكی برود! اين فيلم به داستانی عبرت آموز در كلاس هاي فيلمسازي تبدیل شده به طوریكه هر كارگردانی اگر عكس آن عمل كند ، موفق به حساب می آید!

 

مهدی ترابی مهربانی

All rights reserved © Spidey.ir 2020

(هرگونه كپی‌برداری و نقل قول از اخبار و مقالات این سایت تنها با ذكر منبع و نام نویسنده مجاز می‌باشد)

 

مقالات مرتبط:

10 فیلم ناامید كننده ابرقهرمانی  

بدترین بازیگرانی که برای فیلم های ابرقهرمانی انتخاب شدند

50 دلیل برای تنفر از فیلم "بتمن علیه سوپرمن"

50 فیلم ابرقهرمانی و کمیک بوکی برتر تاریخ سینما

نقد و بررسی فیلم های سینمایی مرد عنكبوتی

رتبه بندی فیلم های دنیای سینمایی مارول (MCU)

20 انیمیشن ابرقهرمانی برتر تاریخ

رتبه بندی فیلم های دنیای ایکس من (X-MEN FILMS)

10 انیمیشن ابرقهرمانی برتر تاریخ سینما

20 انیمیشن ابرقهرمانی برتر تاریخ

بدترین فیلم های كامیك بوكی تاریخ سینما!

بدترین بازی های ابرقهرمانی  

10 فیلم ابرقهرمانی/کمیک بوکی فراموش شده سینما

10 فیلم و مجموعه برتر ابرقهرمانی که هواداران ساخته اند + لینک دانلود

10 بازی کمیک بوکی برتر تاریخ

20 خبیث برتر فیلم های کمیک بوکی مارول

10 نقش آفرینی برتر فیلم های کمیک بوکی

برترین خبیثان فیلم های کمیک بوکی

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

دیدگاه‌ها   

ShirPalang
#91 ShirPalang 1402-04-16 15:50
لیست من:

10. جاستیس لیگ 2017

9. پسر جهنمی 2019

8. لاکپشت های نینجا: بیرون از سایه ها

7. جوخه ی انتحار 2016

6. بتمن و رابین

5. سوپرمن 4

4. خواستگاه مردان ایکس: ولورین

3. استیل

2. کتوومن

1. چهار شگفت انگیز 2015
نقل قول کردن
BlueCrown4
#92 BlueCrown4 1402-04-20 02:38
اول از همه تشکر میکنم از سایت اسپایدی و آقای ترابی که هر طرفدار کمیک بوکی هر اطلاعاتی بخواد کسب کنه توی سایت مقاله براش وجود داره. جدا از پوشش فیلم ها و اخبار و کمیک های روز، فیلم ها و کمیک ها و ... قدیمی تر هم در این سایت پوشش داده شده و آرشیو خیلی خوبی هم سایت اسپایدی داره.

امروز عصر حس و حال دیدن یه فیلم خفن نداشتم و میخواستم کمی به مغزم استراحت بدم. از طرفی دیشب خبر اومده بود که جنیفر گارنر قراره واسه ایفای نقش الکترا توی سریال دردویل برگرده. منم فیلم الکترا رو از قبل دانلود کرده بودم و نشستم ببینم که یه فیلم چطور میتونه انقدر فاجعه باشه که همچین نمرات و نقد هایی دریافت کرده. ولی حقیقتا به نظرم اصلا فیلم فاجعه و بدی نبود! به نظرم یه فیلم متوسط کمیک بوکی بود و وجود این همه هجمه علیهش منطقی نیست! یعنی ما بعد از گذشت دو دهه فیلم هایی مثل "موربیوس" و "ونوم 2" داشتیم که خیلی بخوام در حقشون لطف کنم میتونم بگم در حد همون الکترا بودن با یه کوچولو CGI بهتر!! یعنی دو دهه گذشته و تنها پیشرفت فیلمهای ابرقهرمانی توی CGI خلاصه میشه (گرجه به نظرم فیلمهای کمیک بوکی که پسرفت کردن نسبت به دهه های گذشته تا پیشرفت!!)

پشت سرش فیلم "دردویل : نسخه ویژه کارگردان" رو دیدم که واقعا فیلم خوبی بود! حالا خوشحالم که اسم اون فیلم توی لیست بدترین ها حضور نداره. واقعا انتقادات به اون فیلم (حداقل اون نسخه ای که من دیدم) رو درک نمیکنم.
نقل قول کردن
BlueCrown4
#93 BlueCrown4 1402-04-20 02:40
راستی یه سوال داشتم آقای ترابی.
چجوری میتونیم لیست تمام فیلم های کمیک بوکی تاریخ سینما رو پیدا کنیم؟ چون من خودم لیست بهترین و بدترین فیلم های کمیک بوکی سایت رو که دارم نگاه میکنم اسم خیلیاشون رو تا حالا نشنیده بودم! توی سایت هم مقاله ای ندیدم که مثلا فیلمهای ابرقهرمانی کمتر دیده شده رو بذاره. شما خودتون از چه طریقی با اون فیلم ها آشنا شدید؟
نقل قول کردن
mtm
#94 mtm 1402-04-20 09:22
به نقل از BlueCrown4:
راستی یه سوال داشتم آقای ترابی.
چجوری میتونیم لیست تمام فیلم های کمیک بوکی تاریخ سینما رو پیدا کنیم؟ چون من خودم لیست بهترین و بدترین فیلم های کمیک بوکی سایت رو که دارم نگاه میکنم اسم خیلیاشون رو تا حالا نشنیده بودم! توی سایت هم مقاله ای ندیدم که مثلا فیلمهای ابرقهرمانی کمتر دیده شده رو بذاره. شما خودتون از چه طریقی با اون فیلم ها آشنا شدید؟

اینا میتونن کمک کنن:
en.m.wikipedia.org/.../...

en.m.wikipedia.org/.../...
نقل قول کردن
BlueCrown4
#95 BlueCrown4 1402-04-20 12:14
به نقل از mtm:
به نقل از BlueCrown4:
راستی یه سوال داشتم آقای ترابی.
چجوری میتونیم لیست تمام فیلم های کمیک بوکی تاریخ سینما رو پیدا کنیم؟ چون من خودم لیست بهترین و بدترین فیلم های کمیک بوکی سایت رو که دارم نگاه میکنم اسم خیلیاشون رو تا حالا نشنیده بودم! توی سایت هم مقاله ای ندیدم که مثلا فیلمهای ابرقهرمانی کمتر دیده شده رو بذاره. شما خودتون از چه طریقی با اون فیلم ها آشنا شدید؟

اینا میتونن کمک کنن:
en.m.wikipedia.org/.../...

en.m.wikipedia.org/.../...


دست شما درد نکنه آقای ترابی لطف کردید.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید